luni, 28 martie 2011

Un poliţist din Argeş, cercetat penal după ce s-a bătut cu câţiva meseni aflaţi la un botez

birou notarial

Un poliţist din Argeş, cercetat penal după ce s-a luat la bătaie cu câţiva meseni aflaţi la un botez Un poliţist din Argeş, cercetat penal după ce s-a luat la bătaie cu câţiva meseni aflaţi la un botez
Potrivit anchetatorilor, poliţistul Ionuţ Laurenţiu Jianu, în vârstă de 24 de ani, şi un amic al acestuia, amândoi în stare de ebrietate, au intrat, în jurul orei 5.00, într-un restaurant din oraşul Curtea de Argeş, ambii fiind dezbrăcaţi până la brâu. În local, ei au provocat un scandal şi au lovit mai mulţi meseni care petreceau la un botez.
"Din primele verificări s-a stabilit faptul că, în dimineaţa zilei de duminică, în jurul orei 5.00, agentul de poliţie J I - L şi A R - C, aflaţi în stare de ebrietate, dezbrăcaţi până la brâu, au intrat în incinta restaurantului unde se celebra un botez şi au provocat scandal, lovind pe numiţii I F - C, C S - C, M G, care au ripostat. În urma altercaţiei dintre aceştia, a fost spart un geam al uşii de la intrare şi un ghiveci cu flori aflat pe terasă", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.
În altercaţie au fost implicate şase persoane, printre care şi poliţistul. "La faţa locului, au fost identificate următoarele persoane care au fost implicate în altercaţie: I F - C, de 30 ani, C S - C, de 29 ani, S F - C, de 36 ani, toţi din municipiul Curtea de Argeş, M G, de 31 ani din municipiul Bucureşti şi  A R - C, de 38 ani, din comuna Poienarii de Argeş şi J I- L, de 24 ani, din municipiul Curtea de Argeş, acesta din urmă având calitatea de poliţist, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti", se mai arată în comunicatul Poli?iei.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu, a precizat că se va ţine cont în anchetă şi de numărul de îngrijiri medicale necesitate de victime. Inspectorul şef al Poliţiei Argeş a dispus o cercetare prealabilă de urgenţă a ajutorului de şef de post din cadrul postului de Poliţie Băiculeşti. Pe numele poliţistului Ionuţ Laurenţiu Jianu a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri.
Birou Notarial Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu