duminică, 27 martie 2011

Preşedintele bulgar critică pe Facebook Ministerul Apărării

birou notarial

Preşedintele bulgar critică pe Facebook Ministerul Apărării Preşedintele bulgar critică pe Facebook Ministerul Apărării
Opinia a fost postată sâmbătă pe profilul de Facebook al preşedintelui.
Părvanov, cu orientare de stânga, critică politica guvernului de centru-dreapta condus de premierul Boiko Borisov şi spune că apărarea ţării şi o armată puternică nu se numără printre printre priorităţile Cabinetului.
Preşedintele, care este şi comandantul-şef al armatei bulgare, subliniază că politicile guvernului sunt lipsite de o perspectivă contemporană privind dinamica şi riscurile pentru securitatea naţională. "Resursele alocate apărării în ultimii doi ani subliniază un risc ridicat pentru securitatea noastră naţională, securitatea teritoriului şi a populaţiei, a fiecărui cetăţean. Bugetul Ministerului Apărării pentru 2011 şi pentru anul viitor este sub pragul minim de care are nevoie", a scris preşedintele pe Facebook.
Potrivit lui Părvanov, faptul că nu a fost adoptat un plan de investiţii pe termen lung distorsionează reforma şi o condamnă la repetarea greşelilor anterioare.
Preşedintele se opune şi ultimelor amendamente la Legea Apărării, prin care Ministerul Apărării obţine dreptul de a trimite până la 600 de oameni în misiuni, susţinând că această prevedere subminează Parlamentul şi dă prea multă autoritate ministerului.
Birou Notarial Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu