sâmbătă, 26 martie 2011

O nouă victimă a maidanezilor: O femeie a murit după ce a fost atacată de câini

birou notarial


O femeie din Albota a murit după ce a fost atacată de câini O femeie din Albota a murit după ce a fost atacată de câini / FOTO: RTV

Femeia de 62 de ani l-a ajutat pe preotul din Albota la treburile gospodăreşti. La întoarcerea acasă, a fost atacată de câinii fără stăpân. "A ieşit câinele unui vecin din curte, a sărit la ea şi a muşcat-o. Era noapte, a ţipat, dar n-a auzit-o nimeni", a spus nora bătrânei, Luminiţa Ile.

Femeia a reuşit să ajungă acasă însă a pierdut foarte mult sânge şi n-a supravieţuit. "Începând de la distanţa de 900 de metri de la domiciliul femeii s-au găsit urmei de sânge. Avea plăgi multiple muşcate în zona picioarelor", a explict purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Dănuţ Dinu.

"Avem probleme cu câinii de ani de zile. Toţi de la Teleorman şi toti de la Piteşti vin şi îi lasă aici în pădure la noi. Toată lumea vrea să facem adăposturi pentru câini. Păi eu nu pot să fac cămine pentru bătrâni, mă apuc să fac adăposturi pentru câini?", a completat primarul din Albota, Ion Dumitru.


Birou Notarial Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu