vineri, 25 martie 2011

Senatorul Vasile Nistor şi-a anunţat demisia din PDL şi alăturarea la PC

Birou Notarial Bucuresti


Vasile Nistor s-a alăturat conservatorilor / Foto: senat.ro Vasile Nistor s-a alăturat conservatorilor / Foto: senat.ro

Senatorul PDL Vasile Nistor informa, în urmă cu două zile, prin intermediul unui comunicat de presă, că a demisionat din partid, urmând să activeze ca parlamentar independent, motivând că nu mai poate duce "povara politică" a actualei guvernări, care a făcut mult rău românilor.

"După o lungă perioadă de analiză a scenei politice româneşti în general şi a situaţiei existente în Partidul Democrat Liberal în mod special, am decis astăzi că este momentul să mă retrag din PDL şi să activez în continuare în calitate de senator independent. Principalul motiv al deciziei mele este dat de faptul că nu mai pot să duc povara politică a acestei guvernări care a făcut foarte mult rău românilor", susţine senatorul.

Nistor completează că nu se mai regăseşte în PDL, un partid în care s-au acumulat tensiuni după fuziunea cu PLD, care ar fi adus în partid oameni fără experienţă politică.

"Tensiunile care s-au acumulat în PDL, mai ales după venirea în partid a colegilor de la PLD, au dus la un conflict generalizat la nivelul tuturor filialelor din ţară. În acest context al apariţiei permanente a unor oameni noi, fără niciun fel de experienţă politică şi organizatorică, dovedită prin exercitarea funcţiilor pe care le ocupă în calitate de demnitari şi unde au dezamăgit, se încearcă îndepărtarea pe nedrept a oamenilor care, în decursul anilor, au dus tot greul acestui partid şi au câştigat toate alegerile din anul 2000 până în prezent", mai spune Nistor, subliniind că el este unul dintre membrii fondatori ai partidului.


Birou Notarial Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu