duminică, 27 martie 2011

Proprietarii pensiunilor se pregătesc să primească turişti de Paşte VEZI PREŢURILE

birou notarial

Turiştii care ajung de Paşte în Bucovina pot încondeia ouă Turiştii care ajung de Paşte în Bucovina pot încondeia ouă / FOTO: Grup RC
În Bucovina, puţine camere nu au fost încă rezervate. La mare căutare sunt pensiunile din zona Gura Humorului şi Vama.
"Noi le pregătim o plimbare cu trăsura. Oferte mai mult tradiţionale din Bucovina", a spus Elena Iosep, administrator pensiune.
Preţurile variază în funcţie de condiţiile de cazare. De exemplu, turiştii care închiriază pentru trei zile o vilă cu 7 camere, cotată cu 3 margarete, plătesc 3.000 de lei pentru cazare. Dacă doresc şi pensiune completă, preţul urcă la 6.000 de lei.
Cine merge la mare de Paşte, va avea nevoie de mult curaj, ca să facă o baie în mare.  Meteorologii spun ca în perioada sărbătorilor pascale, apa mării nu va depăşi 15 grade Celsius.
Hotelierii au pregătit însă piscinele, dar şi o mulţime de surprize pentru turişti.  "Am conceput o excursie specială la mănăstirea Sfântului Andrei, cu masa gen picnic acolo, să ne ajute şi timpul, sărbatorim şi a doua zi de Paşte cu un brunch specific românesc, cu barbeque afară pe terasa, cu ţambal, cu DJ, cu muzică românească", a declarat Anca Nedea, manager hotel.
"Pe litoralul românesc, ofertele încep de la 144 de lei pentru două nopţi de cazare cu mic dejun şi cină iar la cinci stele pot să jungă până la 1.780 de lei", a spus Cristian Bărhălescu, director ANAT Sud-Est.
Hotelierii spun că au micşorat tarifele faţă de anii precedenţi, ca să-i atragă pe turiştii care optau pentru sejururi în Bulgaria de Paşte.
Birou Notarial Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu