sâmbătă, 26 martie 2011

Harta mondială a sânilor: cine-s marile puteri şi cu ce cupe se bat ele în piept

Birou Notarial Bucuresti


Rusia bate SUA in materie de piepturi voluptoase fara drept de apel Rusia bate SUA in materie de piepturi voluptoase fara drept de apel

Clasamentul, întocmit de targetmap.com, arată aşa: supremaţia o deţine fără rival maica Rusie, urmată de Statele Unite care nu au reuşit să progreseze genetic într-atât încât s-o ajungă. Pe lângă Statele Unite, la acelaşi nivel se învârt şi sânii venezuelencelor şi ai columbiencelor, deţinătoare tot ale unor cupe D. Braziliencele se dovedeşte că au numai nişte funduri prestigioase, sânii lor ocupând doar un onorabil loc 3, de cupă C, alături de australience, canadience, englezoaice, franţuzoaice, poloneze şi, nu în ultimul rând, românce.

Fără să se lupte pentru titlu în clasament, pe undeva, la finalul lui, sunt femeile din ţările celor o mie şi una de nopţi, Bibliei sau ale împăraţilor galbeni. Lumea neagră, Africa, ca şi Groenlanda sau lumea arabă, sunt majoritar de cupă B, dar, spre deosebire de Groenlanda sau lumea arabă, Africa este implicată şi în distribuţia statistică a celor mai delicaţi sâni de pe planetă, cei de cupă A. Iar în China, cum altfel, toţi sânii cât nişte haiku-uri. Este ţara vestită pentru legendara cupă A a femeilor ei cât păpuşile de porţelan.


Birou Notarial Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu